Sports ( August 2016 ) Current Affairs MCQ : IBPS SBI Bank PO/Clerk Exams




  1. Who among the following sportspersons is the author of the book 'Ace Against Odds' released recently?
    (a) Deepika Pallikal
    (b) Sania Mirza
    (c) Saina Nehwal
    (d) Jwala Gutta

    Show Answer

    Solution :  C
  2. Who among the following won the Men's Singles title at Wimbledon 2016?
    (a) Rafael Nadal
    (b) Andy Murray
    (c) Milos Raonic
    (d) Roger Federer

    Show Answer

    Solution :  B
  3. Who among the following won the Women's Singles title at Wimbledon 2016?
    (a) Petra Kvitova
    (b) Martina Hingis
    (c) Venus Williams
    (d) Serena Williams

    Show Answer

    Solution :  D
  4. Who among the following won the FIDE Women's Grand Prix 2016 trophy in Chengdu?
    (a) Padmini Rout
    (b) Koneru Humpy
    (c) Harika Dronavalli
    (d) Soumya Swaminathan

    Show Answer

    Solution :  C
  5. Who among the following won the Men's Singles title at the Canada Open Badminton 2016?
    (a) HS Prannoy
    (b) Parupalli Kashyap
    (c) B. Sai Praneeth
    (d) Kidambi Srikanth

    Show Answer

    Solution :  C
  6. Who among the following won the Formula 1 Austrian Grand Prix 2016?
    (a) Mark Webber
    (b) Jenson Button
    (c) Nico Rosberg
    (d) Lewis Hamilton

    Show Answer

    Solution :  D
  7. Who among the following won the Women's Champions Trophy Hockey 2016 organised in London?
    (a) Australia
    (b) The Netherlands
    (c) India
    (d) Argentina

    Show Answer

    Solution :  D
  8. Who among the following was the captain of the Chilean team that won the 2016 Copa America soccer tournament in USA?
    (a) Gary Medel
    (b) Claudio Bravo
    (c) Francisco Silva
    (d) Marcelo Diaz

    Show Answer

    Solution :  B
  9. Who among the following was appointed the new Coach of Indian cricket team by the BCCI?
    (a) Anil Kumble
    (b) Ravi Shastri
    (c) Sunil Gavaskar
    (d) Dilip Vengsarkar

    Show Answer

    Solution :  A
  10. Who among the following won the Formula One European Grand Prix 2016 in Baku?
    (a) Mark Webber
    (b) Jenson Button
    (c) Nico Rosberg
    (d) Sebastian Vettel

    Show Answer

    Solution :  C


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Ask Doubt/Comment