Current Affairs Test - February 2017




  1. Consider the following statements regarding Agni-V that was test-fired on December 26, 2016.
    I. It is the longest range missile test-fired by India till date.
    II. Agni-V can carry nuclear warheads.
    Which of the above statements is/are correct?
    (a) I only
    (b) II only
    (c) Both I and II
    (d) Neither I nor II

    Show Answer

    Answer :   C
  2. The birth anniversary of Srinivasa Ramanujan on................was celebrated as the National Mathematics Day.
    (a) Dec. 20
    (b) Dec. 22
    (c) Dec. 24
    (d) Dec. 26

    Show Answer

    Answer :   B
  3. Zonal Councils were set up to foster Inter-State cooperation and coordination among the States under the 'States Reorganization Act,......................'
    (a) 1950
    (b) 1952
    (c) 1954
    (d) 1956

    Show Answer

    Answer :   D
  4. Who among the following is the author of novel 'Brothers' released recently?
    (a) Chetan Bhagat
    (b) Ruskin Bond
    (c) Anupama Roy
    (d) Manju Kapur

    Show Answer

    Answer :   D
  5. Who among the following is the Prime Minister of Israel?
    (a) Reuven Rivlin
    (b) Isaac Herzog
    (c) Moshe Kahlon
    (d) Benjamin Netanyahu

    Show Answer

    Answer :   D
  6. The 340 megawatt Chashma-HI nuclear power plant was inaugurated recently in which province of Pakistan?
    (a) Sindh
    (b) Punjab
    (c) Balochistan
    (d) Khyber Pakhtunkhwa

    Show Answer

    Answer :   D
  7. Shinzo Abe has become Japan's first Prime Minister to visit Pearl Harbour that was destroyed in a Japanese attack during the Second World War. It is in which state of USA?
    (a) Hawaii
    (b) Illinois
    (c) Maine
    (d) Texas

    Show Answer

    Answer :   A
  8. Who among the following was selected for the 2016 Bihari Puraskar by the KK Birla Foundation for his book "Yeh Ek Dunia"?
    (a) Om Thanwi
    (b) Satya Narayan
    (c) Arjundeo Charan
    (d) Narendra Kohli

    Show Answer

    Answer :   B
  9. The Reserve Bank of India has allowed White Label ATM Operators (WLAOs) to source cash from which of the following?
    (a) Households
    (b) Retail outlets
    (c) NBFCs
    (d) Cooperative banks

    Show Answer

    Answer :   B
  10. Prime Minister Narendra Modi has launched an Aadhaar-based mobile payment application BHIM. BHIM stands for:
    (a) Bharat Interest for Money
    (b) Bharat Indigenous Money
    (c) Bharat Independence for Money
    (d) Bharat Interface for Money

    Show Answer

    Answer :   D
  11. The Financial Stability Report, released by RBI, is the central, bank's........... assessment of the
    health of India's financial sector.
    (a) Monthly
    (b) Quarterly
    (c) Half-yearly
    (d) Annual

    Show Answer

    Answer :   C
  12. The Payment of Wages (Amendment) Ordinance, 2016, will enable industries to pay wages by cheque or credit into the bank accounts of workers without their permission. This will be applicable to workdrs earning upto:
    (a) Rs. 12,000 a month
    (b) Rs. 14,000 a month
    (c) Rs. 16,000 a month
    (d) Rs. 18,000 a month

    Show Answer

    Answer :   D
  13. Who among the following was appointed the new Deputy Governor at the Reserve Bank of India?
    (a) Natarajan Chandrasekaran
    (b) Bharat Narotam Doshi
    (c) Anjuly Chib Duggal
    (d) Viral V. Acharya

    Show Answer

    Answer :   D
  14. The campus of which of the following was inaugurated by the Prime Minister recently at Patalganga in Navi Mumbai?
    (a) National Institute of Banking Markets
    (b) National Institute of Bond Markets
    (c) National Institute of Capital Markets
    (d) National Institute of Securities Markets

    Show Answer

    Answer :   D
  15. Who among the following is the MD & CEO of IDFC Bank?
    (a) Rajiv Lail
    (b) Vijay Mahajan
    (c) Vikram Akula
    (d) Padmaja Reddy

    Show Answer

    Answer :   A
  16. Who among the following retired judges was appointed the Chairperson of the committee set
    up by the government to "analyse and review effectiveness of present arbitration mechanism" ?
    (a) Mukul Mudgal
    (b) Dalveer Bhandari
    (c) Shivaraj V. Patil
    (d) B.N. Srikrishna

    Show Answer

    Answer :   D
  17. Which of the following is building second generation (2G) Ethanol bio-refinery, first in India, at Bhatinda, Punjab?
    (a) Reliance Industries Ltd
    (b) Rosneft
    (c) BPCL
    (d) HPCL

    Show Answer

    Answer :   D
  18. The high-level committee formed to study the feasibility of shifting financial year to January 1 submitted its report recently. The committee is headed by:
    (a) K M Chandrasekhar
    (b) Shankar Acharya
    (c) Rakesh Mohan
    (d) Rajiv Kumar

    Show Answer

    Answer :   B
  19. Which state's police has set up the country's first centre for digital investigation and training to improve cyber policing and monitor social media content?
    (a) Bihar
    (b) Madhya Pradesh
    (c) Uttar Pradesh
    (d) Haryana

    Show Answer

    Answer :   D
  20. Who among the following former Union Home Secretaries was appointed the new Lieutenant Governor of Delhi?
    (a) Madhukar Gupta
    (b) K. Padmanabhiah
    (c) Madhav Godbole
    (d) Anil Baijal

    Show Answer

    Answer :   D
  21. The Polavaram Multi-purpose National Irrigation Project involves the linking of which two rivers?
    (a) Krishna & Cauvery
    (b) Gandak & Cauvery
    (c) Gandak & Krishna
    (d) Krishna & Godavari

    Show Answer

    Answer :   D
  22. Which district of Kerala saw the launch of the first fully-digital tribal colony in the country?
    (a) Idukki
    (b) Kannur
    (c) Palakkad
    (d) Malappuram

    Show Answer

    Answer :   D
  23. Which state government has decided to launch DAMAN or Durgama Anchalare Malaria Nirakaran (malaria control in inaccessible areas)?
    (a) Andhra Pradesh
    (b) Kerala
    (c) Odisha
    (d) Karnataka

    Show Answer

    Answer :   C
  24. Which state was selected as host of 2022 National Games recently?
    (a) Mizoram
    (b) Tripura
    (c) Assam
    (d) Meghalaya

    Show Answer

    Answer :   D
  25. Which country won the ACC Under-19 Asia Cup cricket tournament, defeating Sri Lanka in the final?
    (a) Afghanistan
    (b) Pakistan
    (c) Bangladesh
    (d) India

    Show Answer

    Answer :   D
  26. Who among the following won the Best Player award at the Globe Soccer Awards 2016?
    (a) Luis Suarez
    (b) Cristiano Ronaldo
    (c) Lionel Messi
    (d) Antoine Griezmann

    Show Answer

    Answer :   B
  27. High Court in which of the following states banned all unauthorised `Sharia' courts functioning from mosque premises in the state from December 2016?
    (a) Assam
    (b) West Bengal
    (c) Tamil Nadu
    (d) Uttar Pradesh

    Show Answer

    Answer :   C
  28. `Nirbhay' missile was unsuccessfully flight tested recently. Which of the following statements is not correct?
    (a) It is a surface to surface missile
    (b) This was its fourth test flight
    (c) It was flight tested from Balasore, Odisha
    (d) It moves at a speed higher than the speed of sound

    Show Answer

    Answer :   D
  29. The Government has formed an inter-ministerial task force to look into all the strategic aspects of Indus Water Treaty (IWT) with Pakistan. This task force will be headed by who among the following?
    (a) Ajit Doval
    (b) Pradeep Kumar Sinha
    (c) Rajiv Mehrishi
    (d) Nripendra Misra

    Show Answer

    Answer :   D
  30. Who among the following has taken as the new Chief of the Indian Army?
    (a) Lieutenant General Anil Chait
    (b) Lieutenant General Praveen Bakshi
    (c) Lieutenant General Bipin Rawat
    (d) Lieutenant General Sanjiv Chachra

    Show Answer

    Answer :   C
  31. Which of the following is the capital of Kyrgyzstan?
    (a) Tashkent
    (b) Dushanbe
    (c) Bishkek
    (d) Ashgabat

    Show Answer

    Answer :   C
  32. Which of the following has withdrawn the visa-free facility for Indians from January 2017?
    (a) Macau
    (b) Thailand
    (c) Hong Kong
    (d) Vietnam

    Show Answer

    Answer :   C
  33. Ukraine has nationalised its largest bank recently. Which of the following is the currency in Ukraine?
    (a) Hryvnia
    (b) Rouble
    (c) Dram
    (d) Manat

    Show Answer

    Answer :   A
  34. Who among the following won the Miss World title 2016?
    (a) Reyes Ramirez
    (b) Natasha Mannuela
    (c) Mireia Lalaguna
    (d) Stephanie del Valle

    Show Answer

    Answer :   D
  35. Which of the following won the football Club World Cup 2016, defeating Japanese side Kashima Antlers in the final?
    (a) Chelsea
    (b) Barcelona
    (c) Real Madrid
    (d) Bayern Munich

    Show Answer

    Answer :   C
  36. Which of the following is the government fund that provides subsidy for running telecom services in rural areas?
    (a) Utility Service Obligation Fund
    (b) Uniform Service Obligation Fund
    (c) Unitary Service Obligation Fund
    (d) Universal Service Obligation Fund

    Show Answer

    Answer :   D
  37. The country's first Indian Institute of Skills was inaugurated by the Prime Minister at which of the following places recently?
    (a) Varanasi
    (b) Agra
    (c) Lucknow
    (d) Kanpur

    Show Answer

    Answer :   D
  38. The world's largest and first fully integrated industrial park was opened in which state?
    (a) Uttar Pradesh
    (b) Maharashtra
    (c) Tamil Nadu
    (d) Kerala

    Show Answer

    Answer :   C
  39. MetLife of USA is offering insurance services in India in partnership with which of the following?
    (a) Central Bank of India
    (b) United Bank of India
    (c) Punjab & Sind Bank
    (d) Punjab National Bank

    Show Answer

    Answer :   D
  40. Consider the following regarding ICC Annual Awards 2016 in Dubai.
    I. ICC Cricketer of the Year
    II. ICC Test Cricketer of the Year
    III. ICC ODI Cricketer of the Year Which of the above was/were won by Ravichandran Ashwin?
    (a) I only
    (b) I and II only
    (c) II only
    (d) I and III only

    Show Answer

    Answer :   B
  41. Which of the following abbreviations used in India's missile development programme are matched correctly?
    I. ICBM — Inter-Continental Ballistic Missile
    II. IGMDP — Indigenous Guided Missile Development Programme
    (a) I only
    (b) II only
    (c) Both I and II
    (d) Neither I nor II

    Show Answer

    Answer :   A
  42. Which of the following won the Indian Super League (ISL) football tournament 2016?
    (a) Chennaiyin FC
    (b) Kerala Blasters
    (c) Delhi Dynamos
    (d) Atletico de Kolkata

    Show Answer

    Answer :   D
  43. India lifted the Men's Junior World Cup 2016 in Hockey by beating which of the following in the final played in Lucknow?
    (a) Belgium
    (b) South Korea
    (c) Spain
    (d) Germany

    Show Answer

    Answer :   A
  44. Which of the following bills was passed by both houses of parliament in the 2016 winter session?
    (a) The Merchant Shipping Bill, 2016
    (b) The Surrogacy (Regulation) Bill, 2016
    (c) The Rights of Persons with Disabilities Bill, 2016
    (d) All the above

    Show Answer

    Answer :   C
  45. India signed an 'Agreement on Cooperation in Peaceful Uses of Atomic Energy' with which of the following in December 2016?
    (a) Mongolia
    (b) Vietnam
    (c) Cambodia
    (d) Myanmar

    Show Answer

    Answer :   B
  46. Which of the following pairs of countries and capitals in not matched correctly?
    (a) Equatorial Guinea: Malabo
    (b) Gabon: Maseru
    (c) Ghana: Accra
    (d) Guinea: Conakry

    Show Answer

    Answer :   B
  47. Which of the following hosted the UN Biodiversity Conference 2016?
    (a) Rabat
    (b) Algiers
    (c) Cancun
    (d) Marrakesh

    Show Answer

    Answer :   C
  48. The sixth Heart of Asia Conference.................... Process was organised in Amritsar.
    (a) Amman
    (b) Istanbul
    (c) Oslo
    (d) Riyadh

    Show Answer

    Answer :   B
  49. Who among the following was awarded the Mother Teresa Memorial International Award for Social Justice for 2016?
    (a) Anuradha Koirala
    (b) Prakash Amte
    (c) Sangthankima
    (d) Faraaz Ayaaz Hossain

    Show Answer

    Answer :   D
  50. Iran has announced change of name and denomination of the country's currency to which of the following?
    (a) Soman
    (b) Poman
    (c) Loman
    (d) Toman

    Show Answer

    Answer :   D
  51. The International Anti-Corruption Day is observed on which date?
    (a) Dec. 3
    (b) Dec. 5
    (c) Dec. 7
    (d) Dec. 9

    Show Answer

    Answer :   D
  52. Who is the Chairperson of National Human Rights Commission?
    (a) V. N. Khare
    (b) Cyriac Joseph
    (c) K. G. Balakrishnan
    (d) H. L. Dattu

    Show Answer

    Answer :   D
  53. Who among the following was named by USA's Time magazine as its "Person of the Year 2016"?
    (a) Xi Jinping
    (b) Donald Trump
    (c) Theresa May
    (d) Angela Merkel

    Show Answer

    Answer :   B
  54. Who among the following has won the Presidential election in Ghana?
    (a) Pedro Verona Pires
    (b) Meles Zenawi
    (c) John Mahama
    (d) Nana Akufo-Addo

    Show Answer

    Answer :   D
  55. Who among the following was crowned 'Miss Supranational
    (a) Vartika Singh
    (b) Srinidhi Shetty
    (c) Pankhuri Gidwani
    (d) Kehkashan Basu

    Show Answer

    Answer :   B
  56. ISRO's PSLV-C36 successfully put which satellite into orbit?
    (a) Astrosat
    (b) Cartosat
    (c) Oceansat
    (d) Resourcesat-2A

    Show Answer

    Answer :   D
  57. In terms of online payments, AFA is:
    (a) Approved factor authentication
    (b) Additional factor authentication
    (c) Automatic factor authentication
    (d) Applied factor authentication

    Show Answer

    Answer :   B
  58. Who was appointed the new head of the Research and Analysis Wing (R&AW)?
    (a) Vilcram Sood
    (b) G. S. Bhatnagar
    (c) C. D.Sahay
    (d) A. K. Dhasmana

    Show Answer

    Answer :   D
  59. The first Mughal Emperor was native to which Central Asian country?
    (a) Kazakhstan
    (b) Kyrgyzstan
    (c) Tajikistan
    (d) Turkmenistan

    Show Answer

    Answer :    B
  60. Which of the following has received the Indira Gandhi Prize for Peace, Disarmament and Development for 2015?
    (a) FAO
    (b) UNHCR
    (c) UNICEF
    (d) UNESCO

    Show Answer

    Answer :   B
  61. Which country won the Asia Cup Twenty-20 Cricket tournament 2016?
    (a) Pakistan
    (b) India
    (c) Sri Lanka
    (d) Bangladesh

    Show Answer

    Answer :   B
  62. Bertil Falk was in news recently for writing a book on who among the following?
    (a) Feroz Gandhi
    (b) Rajiv Gandhi
    (c) Sanjay Gandhi
    (d) Indira Gandhi

    Show Answer

    Answer :   A
  63. Who among the following was sworn in as the new Chief Justice of India?
    (a) Adarsh Kumar Goel
    (b) Justice Jasti Chelameswar
    (c) Justice Jagdish Singh Khehar
    (d) Justice Pinaki Chandra Ghose

    Show Answer

    Answer :   C
  64. India was given which status by the National Defence Authorisation Act (NDAA), signed by the US President Barack Obama?
    (a) Important Defence Partner
    (b) Reliable Defence Partner
    (c) Senior Defence Partner
    (d) Major Defence Partner

    Show Answer

    Answer :   D
  65. Who among the following is the Prime Minister of Qatar who came on an official visit to India recently?
    (a) Sheikh Abdullah Bin Nasser Bin Khalifa Al Thani
    (b) Mohammed bin Rashid Al Maktoum
    (c) Jaber Al-Mubarak Al-Hamad Al-Sabah
    (d) Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan

    Show Answer

    Answer :   A
  66. The Reserve Bank allowed Fairfax Financial Holdings of Canada to pick up a majority 51 per cent stake in which of the following banks?
    (a) Federal Bank
    (b) Catholic Syrian Bank
    (c) Induslnd Bank
    (d) South Indian Bank

    Show Answer

    Answer :   B
  67. Who among the following won Best Actor award at the 10th Asia Pacific Screen Awards (APSA) 2016?
    (a) Irrfan Khan
    (b) Manoj Bajpayee
    (c) Rajkumar Rao
    (d) Anupam Kher

    Show Answer

    Answer :   B
  68. China has decided to normalise political and diplomatic ties with which of the following European countries after six years?
    (a) Belgium
    (b) Norway
    (c) Iceland
    (d) Sweden

    Show Answer

    Answer :   B
  69. Who among the following was appointed as Chairman of Life Insurance Corporation (LIC) by the government?
    (a) T. S. Vijayan
    (b) P. N. Sinha
    (c) N.M. Govardhan
    (d) V. K. Sharma

    Show Answer

    Answer :   D
  70. Which of the following has become the first state in the country to adopt Centre's Mahila Police Volunteer scheme?
    (a) Bihar
    (b) Madhya Pradesh
    (c) Uttar Pradesh
    (d) Haryana

    Show Answer

    Answer :   D
  71. Who among the following won 2016 Ballon d'Or for the title of best football player in the world?
    (a) Luis Suarez
    (b) Cristiano Ronaldo
    (c) Lionel Messi
    (d) Antoine Griezmann

    Show Answer

    Answer :   B
  72. Who among the following won the World Billiards (150-Up format) Championships 2016 title in Bengaluru?
    (a) Dhruv Sitwala
    (b) Pankaj Advani.
    (c) Rupesh Kumar
    (d) Ashok Shandilya

    Show Answer

    Answer :   B
  73. Who among the following was appointed UNICEF's Global Goodwill Ambassador?
    (a) Priyanka Chopra
    (b) Deepika Padukone
    (c) Sonam Kapoor
    (d) Kangana Ranaut

    Show Answer

    Answer :   A
  74. The Lifeline Express (LLE), the world's first hospital on a train, to which two more coaches were added recently, was launched in Mumbai in which year?
    (a) 1989
    (b) 1991
    (c) 1993
    (d) 1995

    Show Answer

    Answer :   B
  75. The Amhara people are native to which continent?
    (a) Asia
    (b) Africa
    (c) Europe
    (d) North America

    Show Answer

    Answer :   B
  76. The Armed Forces Flag Day is observed in India on which date?
    (a) December 1
    (b) December 3
    (c) December 5
    (d) December 7

    Show Answer

    Answer : D
  77. Which of the following was affected by cyclonic storm `Vardah' in December 2016?
    (a) Andaman and Nicobar
    (b) Visakhapatnam
    (c) Daman and Diu
    (d) Lakshadweep

    Show Answer

    Answer : A
  78. Who among the following was appointed the new Director of Intelligence Bureau?
    (a) Rajiv Jain
    (b) Jay Verma
    (c) Prakash Mishra
    (d) Rajinder Khanna

    Show Answer

    Answer : A
  79. How much of the undisclosed income declared under Pradhan Mantri Garib Kalyan Yojana (PMGKY), 2016 will have to be parked in interest free deposits
    with a lock-in period of four years?
    (a) 15%
    (b) 25%
    (c) 40%
    (d) 55%

    Show Answer

    Answer : B
  80. USSD in context of cashless transactions stands for:
    (a) Usable System Service Data
    (b) Uniform Secondary Service Data
    (c) Updated Sequenced Service Data
    (d) Unstructured Supplementary Service Data

    Show Answer

    Answer : D
  81. Who among the following Malayalam authors was selected for the prestigious Moortidevi Award 2016 by Bharatiya Jnanpith?
    (a) K. P. Appan
    (b) M. N. Paloor
    (c) C. Radhakrishnan
    (d) M. P. Veerendra Kumar

    Show Answer

    Answer :  D
  82. The International Migrants Day is observed on..................
    (a) Dec. 8
    (b) Dec. 9
    (c) Dec. 10
    (d) Dec. 11

    Show Answer

    Answer : D
  83. Which of the following was world's largest contributor of troops to the Peacekeeping Missions of the United Nations in 2016?
    (a) India
    (b) Bangladesh
    (c) Ethiopia
    (d) USA

    Show Answer

    Answer :  C
  84. The Government has announced a new dedicated Doordarshan channel for the northeastern states. What is the channel named ?
    (a) Swar Prabha
    (b) Arun Prabha
    (c) Kiran Prabha
    (d) Chitra Prabha

    Show Answer

    Answer : B
  85. A Money Bill is considered as passed by the Parliament if it is not returned by the Rajya Sabha within 14 days after being passed by the Lok Sabha. This comes under which article of the Indian constitution?
    (a) Article 64
    (b) Article 109
    (c) Article 125
    (d) Article 240

    Show Answer

    Answer : B
  86. Which term is generally used to describe mobile internet schemes that provide free access to data services for subscribers of a particular service provider for accessing specific content?
    (a) One-rating
    (b) Plan-rating
    (c) Zero-rating
    (d) Plus-rating

    Show Answer

    Answer :  C
  87. Who among the following was selected for the 4th Yash Chopra Memorial Award for contribution to cinema?
    (a) Aamir Khan
    (b) Dilip Kumar
    (c) Shah Rukh Khan
    (d) Karan Johar

    Show Answer

    Answer : C
  88. Who among the following became the first Indian to play first division football in Europe when he appeared in the Norwegian Premier League in 2016?
    (a) Sunil Chhetri
    (b) Robin Singh
    (c) Jeje Lalpekhlua
    (d) Gurpreet Singh Sandhu

    Show Answer

    Answer :  D
  89. Which island nation was in news recently for breaking diplomatic ties with Taiwan and recognising China?
    (a) East Timor
    (b) Cape Verde
    (c) Sao Tome, Principe
    (d) Madagascar

    Show Answer

    Answer :  C
  90. Who among the following has taken over as new Chief of the Indian Air Force?
    (a) Air Marshal BS Dhanoa
    (b) Air Marshal SC Malhan
    (c) Air Marshal Narayan Menon
    (d) Air Marshal Om Prakash Mehra

    Show Answer

    Answer :  A
  91. The RBI has allowed banks to facilitate issuance of prepaid payment instruments (PPIs) by which of the following?
    (a) Unlisted corporates
    (b) Partnership firms
    (c) Municipal corporations
    (d) All the above

    Show Answer

    Answer :  D
  92. SAAW, successfully flight tested by DRDO recently, refers . to which of the following?
    (a) Stealth Anti-Airfield Weapon
    (b) Smart Anti-Airfield Weapon
    (c) Sabre Anti-Airfield Weapon
    (d) Special Anti-Airfield Weapon

    Show Answer

    Answer :  B
  93. Who among the following received the Dr Nagendra Singh International Peace Award 2016?
    (a) Dalai Lama
    (b) Sadhguru Jaggi Vasudev
    (c) Sri Sri Ravi Shankar
    (d) Baba Ramdev

    Show Answer

    Answer :  C
  94. The prepaid payment instruments are classified under three categories viz. (i) Closed (ii) Semi-closed and (iii) Open. Which of these can be issued by NBFCs?
    (a) (i) only
    (b) (ii) only
    (c) (i) & (ii) only
    (d) (ii) & (iii) only

    Show Answer

    Answer :  C
  95. India's Uvena Fernandes was awarded Referees Special Award in Kuala Lumpur for which sport?
    (a) Basketball
    (b) Boxing
    (c) Football
    (d) Volleyball

    Show Answer

    Answer :   C
  96. Who among the following Indian women boxers has been selected for 'Legends Award' by the
    International Boxing Association (AIBA)?
    (a) Pinki Jangra
    (b) Sonia Lather
    (c) M C Mary Kom
    (d) Sarjubala Devi

    Show Answer

    Answer :  C
  97. Mariamma Koshy has taken charge as the President of which sport's national federation?
    (a) Basketball
    (b) Cricket
    (c) Football
    (d) Hockey

    Show Answer

    Answer :   D
  98. Who among the following won the Men's race at the Delhi Half Marathon 2016?
    (a) Eliud Kipchoge
    (b) Gideon Kipketer
    (c) Philemon Baaru
    (d) Edisa Merga Ejigu

    Show Answer

    Answer :  A
  99. Australia's Karen Rolton is known for achievements in which sport?
    (a) Basketball
    (b) Cricket
    (c) Football
    (d) Tennis

    Show Answer

    Answer :   B
  100.  Pankaj Patel was elected President of FICCI for 2017. He is the CMD of a company in which. sector?
    (a) Cement
    (b) Petroleum
    (c) Tobacco
    (d) Pharmaceuticals

    Show Answer

    Answer :   D


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Ask Doubt/Comment